- nanos2009............................
المنصب :
الـمـسـاهـمـات : 319
تاريخ التسجيل : 10/07/2010
العمر : 32
مزاجـــــى :
علم البلد :
المهنه :
هوايتي :
القلب :
سندوتش روستو التونه واوووووووو
الأحد 10 أكتوبر 2010, 4:53 pm
- المقادير: 350 جرام تونة
زيتون أسود مخلي و مقطع
8 ملاعق كبيرة بقسماط ناعم
2 بيضة
جبن رومي مبشور
ملح - التحضير: تعجن المكونات جيدا وتشكل كاسطوانة وتلف في ورق ألومنيوم.
- الطبخ: توضع في ماء مغلي لمدة 30 دقيقة.
تترك لتبرد بعد نشلها من الماء وتوضع في الثلاجة لمدة ساعتين.
يفض ورق الألومنيوم من عليها وتقطع دوائر (طرنشات) وتوضع في طبق التقديم بجانب الخبز . - ملاحظات: يوضع معها في الساندوتش سلطة طحينة أو الخس.
رد: سندوتش روستو التونه واوووووووو
الأحد 10 أكتوبر 2010, 5:00 pm
حمدلله على السلامه يا عسل
وتسلم ايدك على اكلك الجامد ده
وتسلم ايدك على اكلك الجامد ده
- YoOoYoOo............................
المنصب :
الـمـسـاهـمـات : 3429
تاريخ التسجيل : 29/03/2010
العمر : 31
العمل/الترفيه : طالبه جامعيه
مزاجـــــى :
علم البلد :
المهنه :
هوايتي :
رد: سندوتش روستو التونه واوووووووو
الإثنين 11 أكتوبر 2010, 12:18 am
تسلم ايدك يانونا ياقمر
ونورتى المنتدى ياحبيبة قلبى
ونورتى المنتدى ياحبيبة قلبى
- nanos2009............................
المنصب :
الـمـسـاهـمـات : 319
تاريخ التسجيل : 10/07/2010
العمر : 32
مزاجـــــى :
علم البلد :
المهنه :
هوايتي :
القلب :
رد: سندوتش روستو التونه واوووووووو
الإثنين 11 أكتوبر 2010, 11:05 pm
ميرسى ليكو كتيررررررررررررررررررررررر
- SEmba............................
المنصب :
الـمـسـاهـمـات : 733
تاريخ التسجيل : 25/03/2010
العمر : 32
العمل/الترفيه : طالبه جامعيه
مزاجـــــى :
علم البلد :
المهنه :
هوايتي :
رد: سندوتش روستو التونه واوووووووو
الجمعة 12 نوفمبر 2010, 4:25 am
تسلم الايادى ياجميل على الاكلات دى
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى