- enass2............................
المنصب :
الـمـسـاهـمـات : 3546
تاريخ التسجيل : 11/07/2008
العمر : 36
مزاجـــــى :
علم البلد :
المهنه :
هوايتي :
القلب :
جمبرى بالصلصة ....
الإثنين 19 يناير 2009, 4:52 pm
المقادير: كيلو جمبرى
نصف كيلو طماطم
10 فصوص ثوم
معلقتين زيت
ملح وفلفل حسب الرغبة
التحضير: قومى بتقشير الجمبرى اذا كنتى ستقدميه مع الأرز الأبيض
واتركيه اذا كنتى ستقدميه مع الخبز حسب رغبتك
فى هذه الوصفة سنقدمه مع الأرز الأبيض والبطاطس المحمرة
قومى بعصر الطماطم جيدا ثم
قومى بتقشير الثوم وتقطيعة إالى حلقات
ثم اسلقى الجمبرى لمدة 5 دقائق على ناس هادئة جداا وبدون اضافة الماء
ثم قومى بتصفيته جيداا
الطبخ: ضعى مقلاة وبها معلقتين زيت واتركيه حتى يسخن
قومى بوضع حلقات الثوم حتى يصبح لونها زهبيا
اضيفى عصير الطماطم والملح والفلفل واتركيها حتى تتسبك جيداا
اضيفى الجمبرى واتركيه لمدة ربع ساعة فقط ثم قدميه لأفراد أسرتك مع الأرز الأبيض والبطاطس وبألف هنا وشفا
ملاحظات: فى حالة تركتيى الجمبرى بقشرة قومى بتحميرة فى ملعقة زيت قبلة
وضعة بالصلصة ليكتسب اللون الأحمر
يلا بقي انتوا وحظكوا
نصف كيلو طماطم
10 فصوص ثوم
معلقتين زيت
ملح وفلفل حسب الرغبة
التحضير: قومى بتقشير الجمبرى اذا كنتى ستقدميه مع الأرز الأبيض
واتركيه اذا كنتى ستقدميه مع الخبز حسب رغبتك
فى هذه الوصفة سنقدمه مع الأرز الأبيض والبطاطس المحمرة
قومى بعصر الطماطم جيدا ثم
قومى بتقشير الثوم وتقطيعة إالى حلقات
ثم اسلقى الجمبرى لمدة 5 دقائق على ناس هادئة جداا وبدون اضافة الماء
ثم قومى بتصفيته جيداا
الطبخ: ضعى مقلاة وبها معلقتين زيت واتركيه حتى يسخن
قومى بوضع حلقات الثوم حتى يصبح لونها زهبيا
اضيفى عصير الطماطم والملح والفلفل واتركيها حتى تتسبك جيداا
اضيفى الجمبرى واتركيه لمدة ربع ساعة فقط ثم قدميه لأفراد أسرتك مع الأرز الأبيض والبطاطس وبألف هنا وشفا
ملاحظات: فى حالة تركتيى الجمبرى بقشرة قومى بتحميرة فى ملعقة زيت قبلة
وضعة بالصلصة ليكتسب اللون الأحمر
يلا بقي انتوا وحظكوا
رد: جمبرى بالصلصة ....
الإثنين 19 يناير 2009, 5:02 pm
مش بحبه ههههههههه
بس حلو اوى تسلم ايدك
شكلك هتكون ست بيت بمعنى الكلمه
الف ما شاء الله عليكى
بس حلو اوى تسلم ايدك
شكلك هتكون ست بيت بمعنى الكلمه
الف ما شاء الله عليكى
- enass2............................
المنصب :
الـمـسـاهـمـات : 3546
تاريخ التسجيل : 11/07/2008
العمر : 36
مزاجـــــى :
علم البلد :
المهنه :
هوايتي :
القلب :
رد: جمبرى بالصلصة ....
الإثنين 19 يناير 2009, 5:09 pm
هههههههه ليه كدة بس دة الجمبرى حلو بس على فكرة انا مش شطرة خااااااالص بس احتمال اتعدل فى المستقبل
شكرا يا كيم على ردك
شكرا يا كيم على ردك
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى