- nanos2009............................
المنصب :
الـمـسـاهـمـات : 319
تاريخ التسجيل : 10/07/2010
العمر : 32
مزاجـــــى :
علم البلد :
المهنه :
هوايتي :
القلب :
كفته الرز بالفراخ
الجمعة 16 يوليو 2010, 5:33 pm
- المقادير: نصف كيلو صدور فراخ مقطعة قطع صغيرة
نصف كيلو رز منقوع في الميا لمدة لا تقل عن 3 ساعات
بصلة كبيرة
فصين ثوم
كسبرة خضراء
بقدونس
ملح وفلفل
بهارات - التحضير:
نطحن الرز كويس جدا جدا لحد مايبقى زي الدقيق
ناخد من الرز المطحون مقدار نحطه مع لحم الفراخ والبصل والخضرة
ونفرمهم كلهم مع بعض في المفرمة او الكبة
لحد مانخلص الكمية - الطبخ: بعد كده ناخد العجينة نتبلها بالملح والفلفل والبهارات
ونصبعها ونحمرها في الزيت
يفضل زيت عباد او زيت درة
بالشكل ده
بعد التحمير
طبعا بناكل نصفها وهي متحمرة
ههههههههههههههههههههههه
بعد كده بنعمل تسبيكة الصلصة
التسبيكة العادية زي ماتحبي
وبتكون كده
- mizooمـــــــــشرف وعديت الالفــــــــــــين
المنصب :
الـمـسـاهـمـات : 3877
تاريخ التسجيل : 22/08/2009
العمر : 29
العمل/الترفيه : فاضــــى
مزاجـــــى :
علم البلد :
المهنه :
هوايتي :
رد: كفته الرز بالفراخ
السبت 17 يوليو 2010, 3:15 am
مشكووووووووووووووووووووووور
- faNtaZiaوزير تحت الاختبار
المنصب :
الـمـسـاهـمـات : 1270
تاريخ التسجيل : 03/06/2010
العمر : 33
مزاجـــــى :
علم البلد :
المهنه :
هوايتي :
القلب :
رد: كفته الرز بالفراخ
السبت 17 يوليو 2010, 4:25 am
تسلمى يا قمر
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى