- nanos2009............................
المنصب :
الـمـسـاهـمـات : 319
تاريخ التسجيل : 10/07/2010
العمر : 32
مزاجـــــى :
علم البلد :
المهنه :
هوايتي :
القلب :
الارز السعودى
الجمعة 16 يوليو 2010, 5:37 pm
- المقادير:
نص دجاااجه حجم 1200 جرام
كاسه ونصف ارز بسمتي ( بستخدم ابو كاس او الوليمه )
حبه كبيره بصل مقطع قطع صغيره
حبتين طماااطم متوسطه
وملعقه صغيره صلصه
وبهااارات حسب الرغبه ( ملح / كمون / فلفل اسود )
وطبعا ملعقه سمنة فااارم ومعاااها ملعقه زيت نباااتي
شويه جزر مقطع شرائح طويله ورفيعه للزينه - التحضير: اول حاااجه احط السمن في القدر بتااعي وبحط عليه الزيت واسيبه لحد مايسخن
بس مش لااازم يدخن يسخن شويه وبس
وبرمي عليه البصل المقطع بالشكل دا
وبعدين ارمي البهااارات على البصل واقلبه لحد ما يدبل واحط الدجاااج فوقه كده
واحمر الدجاااج مع البصل واقلبه شويه ولازم الدجاااج يكون مغسول وناااشف كويس
واقعد اقلبه لحد ماتنشف مية البصل وميه الدجاااج واحسه بدأ يلزق معااايا
واحط عليه الطماااطم المعصوره الي جهزتها - الطبخ: واقلب الطماااطم مع الدجاااج لحد ما تنشف ميه الطماااطم زي كده
واروح حاااطه عليه الميه المغليه قبل ماتلزق الطماااطم في القدر بتاااعي
ولااازم الميه ما تكونش كتير هيه يااادوب بس تغطي الدجاااج زي كده
- mizooمـــــــــشرف وعديت الالفــــــــــــين
المنصب :
الـمـسـاهـمـات : 3877
تاريخ التسجيل : 22/08/2009
العمر : 29
العمل/الترفيه : فاضــــى
مزاجـــــى :
علم البلد :
المهنه :
هوايتي :
رد: الارز السعودى
السبت 17 يوليو 2010, 3:14 am
تسلمى ياقمر
- faNtaZiaوزير تحت الاختبار
المنصب :
الـمـسـاهـمـات : 1270
تاريخ التسجيل : 03/06/2010
العمر : 33
مزاجـــــى :
علم البلد :
المهنه :
هوايتي :
القلب :
رد: الارز السعودى
السبت 17 يوليو 2010, 4:27 am
ثانكس يا قمر
- nanos2009............................
المنصب :
الـمـسـاهـمـات : 319
تاريخ التسجيل : 10/07/2010
العمر : 32
مزاجـــــى :
علم البلد :
المهنه :
هوايتي :
القلب :
رد: الارز السعودى
الأحد 18 يوليو 2010, 1:22 am
على ايه بس انتو بقيتو اصحابى
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى