- nanos2009............................
المنصب :
الـمـسـاهـمـات : 319
تاريخ التسجيل : 10/07/2010
العمر : 32
مزاجـــــى :
علم البلد :
المهنه :
هوايتي :
القلب :
البصل المخلل
الأحد 18 يوليو 2010, 2:09 am
- المقادير: بصل
خل ملح ماء فلفل حار
قرنفل - التحضير: يقشر البصل الصغير ويوضع فى ماء مملح مغلى مدة يومين 2يضاف الفلفل الحار والقرنفل معلقة كبيرة لكل كوبيتين ونص ماء الى زجاجة الخل
- الطبخ: الابيض ويغلى 3يرفع البصل من محلول النقع ويشطف
ويصفى 4ويضع فى برطمان ويصف فوقة الخل المتبل البارد ثم يحكم الغطاء ويحفظ
فى مكان بارد
- mizooمـــــــــشرف وعديت الالفــــــــــــين
المنصب :
الـمـسـاهـمـات : 3877
تاريخ التسجيل : 22/08/2009
العمر : 29
العمل/الترفيه : فاضــــى
مزاجـــــى :
علم البلد :
المهنه :
هوايتي :
رد: البصل المخلل
الأحد 18 يوليو 2010, 2:15 am
مشكووووووووووووووووور
- faNtaZiaوزير تحت الاختبار
المنصب :
الـمـسـاهـمـات : 1270
تاريخ التسجيل : 03/06/2010
العمر : 33
مزاجـــــى :
علم البلد :
المهنه :
هوايتي :
القلب :
رد: البصل المخلل
الأحد 18 يوليو 2010, 2:18 am
تسلمى يا قمرايةة
- YoOoYoOo............................
المنصب :
الـمـسـاهـمـات : 3429
تاريخ التسجيل : 29/03/2010
العمر : 31
العمل/الترفيه : طالبه جامعيه
مزاجـــــى :
علم البلد :
المهنه :
هوايتي :
رد: البصل المخلل
الثلاثاء 20 يوليو 2010, 3:43 am
تسلم الايادى يانونه
بس انا مش باكل البصل
بس انا مش باكل البصل
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى