- nanos2009............................
المنصب :
الـمـسـاهـمـات : 319
تاريخ التسجيل : 10/07/2010
العمر : 33
مزاجـــــى :
علم البلد :
المهنه :
هوايتي :
القلب :
المخلـــــــــــــل بس حاسبو عشان الاملاح
الأحد 18 يوليو 2010, 1:42 am
- 1كيلو خيار صغير الحجم
4/1كوب ملح
3كوب ماء
2/1 1كوب خل
2عود قرفة صحيح
5حبات قرنفل صحيح
10 حبات فلفل اْسود صحيح
2ملعقة كبيرة توم مجروش - التحضير: 1ـيغسل الخيار جيداويوضع فى برطمان معقم.
2ـ،يذاب الملح فى الماء - الطبخ: 1ـيوضع الماء فى وعاء ويضاف إليه الخل والقرفة
والقرنفل وحبات الفلفل الاْسود على نار متوسطة حتى تبداْفى الغليان ثم
يترك جانبا ليبرد حتى يتشبع بنكهات البهارات.
2ـيضاف التوم المجروش الى الخيار وكذلك خليط الماء والخل حتى يغطى الخيار
تماما ويترك لمدة لا تقل عن يومين حتى تتشرب النكهة.
- mizooمـــــــــشرف وعديت الالفــــــــــــين
المنصب :
الـمـسـاهـمـات : 3877
تاريخ التسجيل : 22/08/2009
العمر : 29
العمل/الترفيه : فاضــــى
مزاجـــــى :
علم البلد :
المهنه :
هوايتي :
رد: المخلـــــــــــــل بس حاسبو عشان الاملاح
الأحد 18 يوليو 2010, 2:17 am
بجد انتى اجمد حاجةفى مواضيعك العناوين
ههههههههههههههههههههه
تسلمى ياقمر
ههههههههههههههههههههه
تسلمى ياقمر
- faNtaZiaوزير تحت الاختبار
المنصب :
الـمـسـاهـمـات : 1270
تاريخ التسجيل : 03/06/2010
العمر : 34
مزاجـــــى :
علم البلد :
المهنه :
هوايتي :
القلب :
رد: المخلـــــــــــــل بس حاسبو عشان الاملاح
الأحد 18 يوليو 2010, 2:33 am
ههههههههههههههههههههههههههههه ما انا بقوول بردو
تسلمى يا قمرررر للتوبيك
تسلمى يا قمرررر للتوبيك
رد: المخلـــــــــــــل بس حاسبو عشان الاملاح
الأحد 18 يوليو 2010, 2:36 am
هههههههههههه
تسلمى بجد عسل وبس يواد يا ميزو بطل تعاكس هههههههه
تسلمى بجد عسل وبس يواد يا ميزو بطل تعاكس هههههههه
- YoOoYoOo............................
المنصب :
الـمـسـاهـمـات : 3429
تاريخ التسجيل : 29/03/2010
العمر : 32
العمل/الترفيه : طالبه جامعيه
مزاجـــــى :
علم البلد :
المهنه :
هوايتي :
رد: المخلـــــــــــــل بس حاسبو عشان الاملاح
الأحد 18 يوليو 2010, 2:50 am
تسلمى ياعسل
انا بموووووووووووت فى المخلل
بس مش فى املاح الحمد لله
انا بموووووووووووت فى المخلل
بس مش فى املاح الحمد لله
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى