- nanos2009............................
المنصب :
الـمـسـاهـمـات : 319
تاريخ التسجيل : 10/07/2010
العمر : 32
مزاجـــــى :
علم البلد :
المهنه :
هوايتي :
القلب :
رز باللبن
الإثنين 26 يوليو 2010, 6:15 pm
- المقادير: اكوب ارز منقوع
3كوب لبن
1كوب كريمه
1كوب سكر(حسب الحاجه)
م ص نشا(اختيارى)
2م ك زبده
قشر برتقاله+قشر ليمونه
عود قرفه
للتجميل: قرفه مطحونه+سكر - التحضير: يغسل الارز وينقع (يكال الكوب من الارز المنقوع)
- الطبخ: نضع اللبن على النار ونضع فيه السكر+قشر البرتقال والليمون
نضع الكريمه+الزبد+عود القرفه
بعد ان يبدأ فى الغليان نضع الارز + النشا وتهدا النار
بعد الحصول على السمك المطلوب نخرج قشر لبرتقال والليون والقرفه ويصب فى اطباق التقديم
يجمل برشة قرفه+رشة سكر - ملاحظات: من الممكن تجميله بالفاكهه مثل الاناناس او الفراوله او الكريز
- mizooمـــــــــشرف وعديت الالفــــــــــــين
المنصب :
الـمـسـاهـمـات : 3877
تاريخ التسجيل : 22/08/2009
العمر : 29
العمل/الترفيه : فاضــــى
مزاجـــــى :
علم البلد :
المهنه :
هوايتي :
رد: رز باللبن
الثلاثاء 27 يوليو 2010, 1:10 am
تسلمى ياقمر
- nanos2009............................
المنصب :
الـمـسـاهـمـات : 319
تاريخ التسجيل : 10/07/2010
العمر : 32
مزاجـــــى :
علم البلد :
المهنه :
هوايتي :
القلب :
رد: رز باللبن
الثلاثاء 27 يوليو 2010, 1:19 am
ميرسى ميزو
- YoOoYoOo............................
المنصب :
الـمـسـاهـمـات : 3429
تاريخ التسجيل : 29/03/2010
العمر : 31
العمل/الترفيه : طالبه جامعيه
مزاجـــــى :
علم البلد :
المهنه :
هوايتي :
رد: رز باللبن
الثلاثاء 27 يوليو 2010, 4:56 am
الله انا بحبه جدااااااااا
تسلمى يانونه
تسلمى يانونه
- faNtaZiaوزير تحت الاختبار
المنصب :
الـمـسـاهـمـات : 1270
تاريخ التسجيل : 03/06/2010
العمر : 33
مزاجـــــى :
علم البلد :
المهنه :
هوايتي :
القلب :
رد: رز باللبن
الثلاثاء 27 يوليو 2010, 6:18 pm
روعة يا قمر تسلم ايدك
- nanos2009............................
المنصب :
الـمـسـاهـمـات : 319
تاريخ التسجيل : 10/07/2010
العمر : 32
مزاجـــــى :
علم البلد :
المهنه :
هوايتي :
القلب :
رد: رز باللبن
الأربعاء 28 يوليو 2010, 12:03 am
ميرسى لمرركو يا بنات
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى