- bosse............................
المنصب :
الـمـسـاهـمـات : 375
تاريخ التسجيل : 12/07/2008
العمر : 33
مزاجـــــى :
علم البلد :
المهنه :
هوايتي :
القلب :
بطاطس بالبشاميل
الخميس 31 يوليو 2008, 8:13 pm
السلام عليكم
كيفكم جميعاً اليوم ابقدم لكم طريقة جديده لتحضير الباشميل اتمنى تعجبكم
كيفكم جميعاً اليوم ابقدم لكم طريقة جديده لتحضير الباشميل اتمنى تعجبكم
المقادير
4 حبات بطاطا متوسطةالحجم
2/1كيلو لحمةمفرومة
1 بصلة
ملحوبهارات
مغلف بودرة صلصة الباشميلالجاهزة
ليتر (4 كوب) حليب لعملالصلصة
الطريقة
1.تقشر البطاطسوتقطع إلى مكعبات.
2.يحمص البصل في الزيت ثم يضاف اللحموالملح والبهارات
3.يحضر الباشميل بخلط بودرة الباشميلوالحليب كما هو مذكور على مغلف الباشميل.
4.تخلط البطاطسمع اللحم في صينية ويوضع فوقهما الباشميل
5.يدخل الفرن إلىأن يحمر الباشميل .
4 حبات بطاطا متوسطةالحجم
2/1كيلو لحمةمفرومة
1 بصلة
ملحوبهارات
مغلف بودرة صلصة الباشميلالجاهزة
ليتر (4 كوب) حليب لعملالصلصة
الطريقة
1.تقشر البطاطسوتقطع إلى مكعبات.
2.يحمص البصل في الزيت ثم يضاف اللحموالملح والبهارات
3.يحضر الباشميل بخلط بودرة الباشميلوالحليب كما هو مذكور على مغلف الباشميل.
4.تخلط البطاطسمع اللحم في صينية ويوضع فوقهما الباشميل
5.يدخل الفرن إلىأن يحمر الباشميل .
و بالعافية
جربوها وعطوني رايكم
جربوها وعطوني رايكم
- زائرزائر
رد: بطاطس بالبشاميل
الخميس 31 يوليو 2008, 11:44 pm
bosse كتب:السلام عليكم
كيفكم جميعاً اليوم ابقدم لكم طريقة جديده لتحضير الباشميل اتمنى تعجبكمالمقادير
4 حبات بطاطا متوسطةالحجم
2/1كيلو لحمةمفرومة
1 بصلة
ملحوبهارات
مغلف بودرة صلصة الباشميلالجاهزة
ليتر (4 كوب) حليب لعملالصلصة
الطريقة
1.تقشر البطاطسوتقطع إلى مكعبات.
2.يحمص البصل في الزيت ثم يضاف اللحموالملح والبهارات
3.يحضر الباشميل بخلط بودرة الباشميلوالحليب كما هو مذكور على مغلف الباشميل.
4.تخلط البطاطسمع اللحم في صينية ويوضع فوقهما الباشميل
5.يدخل الفرن إلىأن يحمر الباشميل .و بالعافية
جربوها وعطوني رايكم
مش كده احسن يا باشا
وشكراا اوى يا بوسى
وشكراا اوى يا بوسى
- bosse............................
المنصب :
الـمـسـاهـمـات : 375
تاريخ التسجيل : 12/07/2008
العمر : 33
مزاجـــــى :
علم البلد :
المهنه :
هوايتي :
القلب :
رد: بطاطس بالبشاميل
الإثنين 22 سبتمبر 2008, 10:41 pm
تسلم يا امير
- matrix............................
المنصب :
الـمـسـاهـمـات : 1503
تاريخ التسجيل : 22/06/2009
العمر : 35
العمل/الترفيه : جامعى
مزاجـــــى :
علم البلد :
المهنه :
هوايتي :
القلب :
رد: بطاطس بالبشاميل
السبت 27 يونيو 2009, 5:14 am
[i][b]يا مساااااااااااااااااء الفل بجد تسلم ايدى ايوه فى حاجه عشان هجرب اعملها بس فى حاجه لو غبت اكتر من يومين يبقى فى حاجه اما البيت ولع او حصلى تسمم ابقو زورونى
مشكوره بوسى matrix
مشكوره بوسى matrix
- زائرزائر
رد: بطاطس بالبشاميل
السبت 27 يونيو 2009, 6:15 pm
ياه
علي الجوع
انا راشق انا كمان في الموضوع
اوعوا تنسونا
علي الجوع
انا راشق انا كمان في الموضوع
اوعوا تنسونا
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى